Η εταιρία ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε.

Λίγα λόγια για την εταιρία

Η ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 αρχικά για τον σκοπό της προμήθειας αντλιών γεωτρήσεων άρδευσης – ύδρευσης. Πολύ σύντομα όμως εξελίχθηκε σε πρωτοπόρο εταιρεία αντλιών υγρών καλύπτοντας όλο το φάσμα των εφαρμογών άντλησης.

Η ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. είναι πλέον η πρωτοπόρος και πληρέστερη εταιρεία υποστήριξης αναγκών:

 • Άντλησης (καθαρών/ακαθάρτων υγρών)
 • Υποβρύχιων & Επιφανειακών Αντλιών Λυμάτων, Ομβρίων, Λάσπης, Μεγάλης περιεκτικότητας σε στερεά, Άμμου κ.λ.π.
 • Συστημάτων Βιολογικών Καθαρισμών
 • Τεχνικών Έργων
 • Μεταλλείων – Λατομείων
 • Υποβρύχιων Εφαρμογών
 • Ειδικών Εφαρμογών Αντλητικών
 • Συγκροτημάτων Πυροσβεστικών
 • Συγκροτημάτων Επεξεργασίας Νερού
 • Τροφίμων
 • Χημικών Υγρών
 • Βιομηχανικών
 • Έργων Ναυτιλίας
 • Οικιακών αντλιών και πισίνας

Στόχος της εταιρείας ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. είναι η διαρκής ενημέρωση επί των νέων τεχνολογιών που με τη συνεχώς προστιθέμενη απόκτηση εμπειρίας, την καθιστά ως τον ξεχωριστό συνεργάτη ικανό να αντιμετωπίσει με επιτυχία ακόμα και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

 
Αυτό επιτυγχάνεται, αφενός μεν με τη διαρκή διεύρυνση του φάσματος των προϊόντων μας, αφετέρου δε με το σταθερό και έμπειρο τεχνικό προσωπικό, κατανεμημένο πανελλαδικά σε ευρύ δίκτυο εξυπηρέτησης, αποτελούμενο από υποκαταστήματα, αποκλειστικές συνεργασίες, σημεία πώλησης, Service Centers με άμεσα διαθέσιμο stock στις αποθήκες μας ή σε αντιπροσώπους – συνεργάτες.

Μεγάλη γκάμα

Η ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. σταδιακά διεύρυνε την γκάμα των αντλιών της, έχοντας φτάσει σήμερα να διαθέτει σχεδόν όλους του τύπους αντλιών.

Παντού Στην Ελλάδα

Η ΡΟΗ ΑΕΒΕ κάλυψε πανελλαδικά το δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών με υποκαταστήματα σε μεγάλες πόλεις και αντιπροσώπους σ' όλη την Ελλάδα.

Υποστήριξη

Σήμερα η ΡΟΗ ΑΕΒΕ βρίσκεται κοντά στον πελάτη προσφέροντας την πολυετή εμπειρία της και τα αξιόπιστα προϊόντα ποιότητας, για τα οποία είναι γνωστή.

Οι Συνεργάτες μας

Η ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε., με την πολυετή εμπειρία της στον κλάδο των αντλιών, έχει επιλέξει με πολύ προσοχή τους συνεργάτες / εταιρείες αποκλειστικής συνεργασίας, εξειδικευμένες στην κατασκευή των διαφόρων τύπων αντλιών που διαθέτει στην πλούσια σειρά της, επιλεκτικά με βασικό γνώμονα την ποιότητα υλικών, τη στιβαρή κατασκευή και παρέχοντας όλα τα πιστοποιητικά κατασκευών (Ελληνικών, Ευρωπαϊκών, Αμερικάνικων κλπ προτύπων).

Οι κινητήρες (υποβρύχιοι, επιφανειακοί), οι οποίοι είναι ίσως το σημαντικότερο εργαλείο μιας αντλητικής εγκατάστασης, είναι κατασκευασμένοι στους γνωστότερους και μεγαλύτερους οίκους κατασκευής κινητήρων (υποβρύχιων και επιφανειακών αντλιών).

Η ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. έχει αναπτύξει και προμηθεύει την Ελληνική αγορά με customized own label products, δικής της εμπορικής επωνυμίας καθώς και επιλεγμένης ποιοτικής κατασκευής, ώστε να συμπληρώσει την σειρά των προϊόντων της παρέχοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη στους πελάτες της, βρίσκοντας τις βέλτιστες λύσεις ποιοτικά και οικονομικά!

Το έμψυχο δυναμικό

Η επιτυχία της ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. οφείλεται στο συντονισμό των διαφόρων εξειδικευμένων λειτουργιών της. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι η συγκρότηση μίας ευέλικτης και αποδοτικής ομάδας και γι αυτό το προσωπικό μας είναι το σημαντικότερο κομμάτι της εταιρείας. Η μοντέρνα μηχανοργάνωση, επιτρέπει στη ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. να βελτιστοποιεί το κόστος για τους πελάτες της και να είναι σε θέση να αντιδρά ακαριαία στις μεταβολές της αγοράς.

Η ραγδαία ανάπτυξη και η επιτυχία των προϊόντων της ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά και τις υπηρεσίες ποιότητας των στελεχών της. Έχοντας εδραιώσει μια αμοιβαία σχέση εκτίμησης και συνεργασίας μεταξύ διεύθυνσης και στελεχών εγγυάται τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας.