Αντλία λυμάτων PAV3-85

Αντλία λυμάτων PAV3-85

Η Gorman-Rupp S-Line PAV3-85-LS είναι μια αντλία με κινητήρα ντίζελ για άντληση καθαρού, γεμάτου με στερεά και λυμάτων. Ατσάλινο, πλήρως συγκολλημένο και γαλβανισμένο σασί. Εξοπλισμένο με βύσμα αποστράγγισης, σχεδιασμό περιβαλλοντικής βάσης συγκράτησης πετρελαιοκηλίδων και τσέπες περονοφόρων. Ατσάλινο περίβλημα, επικαλυμμένο με σκόνη RAL 5003 και τοποθετημένο γαντζωτά με φτερωτές πόρτες και ελατήρια αερίου.

Μέγεθος: 3 “(80 mm)
Μέγιστη χωρητικότητα: 374-3 / 10 GPM (24 lps)
Μέγιστη κεφαλή: 65-3 / 5 ‘(20 m)
Μέγιστα στερεά: 3 “(76 mm)
Υλικά από χυτοσίδηρο

Στάδιο V, χωρίς το AdBlue
Οι αντλίες τροφοδοτούνται από σύγχρονους κινητήρες ντίζελ που πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα εκπομπών EU Stage V. Δεν απαιτείται AdBlue, επομένως η ευκολία χρήσης είναι η βέλτιστη.

Έξυπνος σχεδιασμός για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση
Στο εξωτερικό δεν θα βρείτε περιττά μπουλόνια, μεντεσέδες ή άλλες προεξοχές. Οι μονάδες αντλίας μπορούν να καθαριστούν εύκολα και να είναι ασφαλείς για εργασία.

Στεγνή λειτουργία κανένα πρόβλημα
Η δυνατότητα ξηρής λειτουργίας είναι σχεδιασμένη στο μοναδικό σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης Gorman-Rupp. Ένα πολύ μεγάλο, λιπαντικό λάδι επιτρέπει στην αντλία να στεγνώνει συνεχώς.

Eradicator: εγγυημένη αξιόπιστη λειτουργία
Μειώστε το ακριβό χρόνο διακοπής της διαδικασίας άντλησης με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Σύστημα Διαχείρισης Στερεών Gorman-Rupp Eradicator ™.

Αθόρυβες αντλίες
Ο συνδυασμός σύγχρονων υδρόψυκτων πετρελαιοκινητήρων, πτερωτών που μειώνουν το θόρυβο και ηχομονωτικών περιβλημάτων εξασφαλίζει ένα ευχάριστα χαμηλό επίπεδο θορύβου

Πάντα υπό έλεγχο
Με το προαιρετικό σύστημα παρακολούθησης PumpTr @ xx ™ στο διαδίκτυο, μπορείτε να δείτε τις πιο σημαντικές παραμέτρους συστήματος με ένα κλικ στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας.

  • Κατασκευαστής: GORMANRUPP