Αντλία λυμάτων PA6-380

Αντλία λυμάτων PA6-380

Η Gorman-Rupp S-Line PA6-380-A είναι μια αντλία υποβοηθούμενη με κινητήρα ντίζελ για άντληση όλων των υγρών, συμπεριλαμβανομένων λειαντικών όπως μπετονίτης. Διατίθεται σε εκδόσεις A1 και A2.

Ατσάλινο, πλήρως συγκολλημένο και γαλβανισμένο σασί. Εξοπλισμένο με βύσμα αποστράγγισης, σχεδιασμό περιβαλλοντικής βάσης συγκράτησης πετρελαιοκηλίδων και υποδοχές περονοφόρων. Ατσάλινο περίβλημα, επικαλυμμένο με σκόνη RAL 5003 και τοποθετημένο γαντζωτά με φτερωτές πόρτες με ελατήρια αερίου.

Αντλία: Φυγοκεντρική αντλία Gorman-Rupp PA6C71D
Κινητήρας: 3-κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας 1.861 κ.εκ.
Πτερωτή: ημι-ανοιχτό ωστενιτικό σφυρήλατο χυτοσίδηρο ADI-A71 10,62 “, προαιρετικά με πτερωτή HiCr
Δεξαμενή καυσίμου: 200 λίτρα
Βάρος απόβαρου: 1.610 kg

Μέγεθος: 150 mm
Μέγιστη χωρητικότητα: 106 lps
Μέγιστη κεφαλή: 25 μ
Μέγιστα στερεά: 76 mm
Υλικά από χυτοσίδηρο

 

Στάδιο V, χωρίς το AdBlue
Οι αντλίες τροφοδοτούνται από σύγχρονους κινητήρες ντίζελ που πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα εκπομπών EU Stage V. Δεν απαιτείται AdBlue, επομένως η ευκολία χρήσης είναι η βέλτιστη.

Έξυπνος σχεδιασμός για ασφάλεια και ευκολία στη χρήση
Στο εξωτερικό δεν θα βρείτε περιττά μπουλόνια, μεντεσέδες ή άλλες προεξοχές. Οι μονάδες αντλίας μπορούν να καθαριστούν εύκολα και να είναι ασφαλείς για εργασία.

Στεγνή λειτουργία κανένα πρόβλημα
Η δυνατότητα ξηρής λειτουργίας είναι σχεδιασμένη στο μοναδικό σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης Gorman-Rupp. Ένα πολύ μεγάλο, λιπαντικό λάδι επιτρέπει στην αντλία να στεγνώνει συνεχώς.

Eradicator: εγγυημένη αξιόπιστη λειτουργία
Μειώστε το ακριβό χρόνο διακοπής της διαδικασίας άντλησης με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Σύστημα Διαχείρισης Στερεών Gorman-Rupp Eradicator ™.

Αθόρυβες αντλίες
Ο συνδυασμός σύγχρονων υδρόψυκτων πετρελαιοκινητήρων, πτερωτών που μειώνουν το θόρυβο και ηχομονωτικών περιβλημάτων εξασφαλίζει ένα ευχάριστα χαμηλό επίπεδο θορύβου

Πάντα υπό έλεγχο
Με το προαιρετικό σύστημα παρακολούθησης PumpTr @ xx ™ στο διαδίκτυο, μπορείτε να δείτε τις πιο σημαντικές παραμέτρους συστήματος με ένα κλικ στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας.

  • Κατασκευαστής: GORMANRUPP